Welcome to World of IPTV

With

+23k members
+11k threads
+106k posts

we are the most popular IPTV community on the web. 

IMPORTANT NOTE:
WE HAVE RECENTLY NOTICED THAT TOO MANY DOUBLE FAKE ACCOUNTS ARE CREATED IN THE PAST.
TO PREVENT THIS ISSUE THE DECISION WAS MADE THAT IN THE FUTURE A ANNUALLY FEE 20 EURO WILL BE RAISED FOR NEW MEMBERSHIPS.

Join now to the World of IPTV

Forum Rules

Before you start, check out the forum rules first

Account upgrade

Upgrade your account to get access to full features

Advertising

Would you like to place your advertisement with us ?

Resources Manager

Hundreds of IPTV scripts and apps are available for download

Question XUI One LB install

netkoinesto15

Basic Member
Basic Member
Ext. Member
Joined
Nov 17, 2022
Messages
32
Reaction score
9
Points
19
Location
Germany
Hello, I am trying to install a LB server. I have installed main server on a vps and it works fine. I now wnat to install LB on another Vps server. Through main i install the server but it never goes online. When i access using ssh LB server and see the status it says "
Status
------------------------------
XUI is not running.

Database
------------------------------
{"error":"MySQL: Cannot connect to database! Please check credentials."}"

I have entered the correct data username and password credentials in config.ini and as i can see the xui has created a new file credentials that hashed the data. So the credentials file should be correct.

I think the problem is in main, i can see the user in mysql (for LB and the ip) in user table. But when i try to connect with terminal to the database server it is refused.

I tried to grant all access to LB user but it still doesnt work.

Can somebody help me where is the problem?

Thank you in advance!
 

netkoinesto15

Basic Member
Basic Member
Ext. Member
Joined
Nov 17, 2022
Messages
32
Reaction score
9
Points
19
Location
Germany
Hello, I am trying to install a LB server. I have installed main server on a vps and it works fine. I now wnat to install LB on another Vps server. Through main i install the server but it never goes online. When i access using ssh LB server and see the status it says "
Status
------------------------------
XUI is not running.

Database
------------------------------
{"error":"MySQL: Cannot connect to database! Please check credentials."}"

I have entered the correct data username and password credentials in config.ini and as i can see the xui has created a new file credentials that hashed the data. So the credentials file should be correct.

I think the problem is in main, i can see the user in mysql (for LB and the ip) in user table. But when i try to connect with terminal to the database server it is refused.

I tried to grant all access to LB user but it still doesnt work.

Can somebody help me where is the problem?

Thank you in advance!

It's solved. Have to install with ROOT username! Thanks to one guy from forum who helped!
 

renatorobson

Extended Member
Ext. Member
Joined
May 30, 2020
Messages
40
Reaction score
11
Points
19
Location
Rua Jose Juca,515
Good morning
I have a problem when installing lb, it gives me this error, I've already tried every possible procedure and I can't format this machine because there are several vods inside that I could give you some help, I hope I already get this error in the image. erro lb.png
 
Channels MatchTime Unblock CDN Offshore Server Contact
100 cnx / 90€ 5Gbps / 180€ 48CPU-256GRAM 10Gbps 569€ Skype live:giefsl
500 cnx / 350€ 10Gbps / 350€ 48CPU-128GRAM 5Gbps / 349€ TG @changglobize
1000 cnx / 500€ 20Gbps / 700€ 40CPU-128GRAM 20Gbps / €980 http://coronaserver.com

nite

Basic Member
Basic Member
Joined
Jul 24, 2022
Messages
60
Reaction score
77
Points
29
Location
Germany
Good morning
I have a problem when installing lb, it gives me this error, I've already tried every possible procedure and I can't format this machine because there are several vods inside that I could give you some help, I hope I already get this error in the image. View attachment 4850
Please use the search and an existing thread in the future.

The answers are already here and I have already mentioned them here a few times.

you have to install with root user.

In your case it may also be that you have specified incorrect data and therefore not Connectet.

make it new. You either didn't use root user or you have incorrect data
 

NullZ

Extended Member
Ext. Member
VIP Member 12M
Joined
Oct 1, 2019
Messages
80
Reaction score
77
Points
29
Location
Arizona
Does anyone know which script initiates the remote connection and executes the LB installation and configuration commands in XUI one?
In XtreamUI there were Python scripts that did this but in XUI.one what exactly initiates this?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top
AdBlock Detected

We know, ad-blocking software do a great job at blocking ads. But our site is sponsored by advertising. 

For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
You can create a Account with us or if you already have account, you can prefer an Account Upgrade.

I've Disabled AdBlock