Welcome to World of IPTV

The most popular IPTV Communiy.


To get write permissions (open threads, make some post) you have to upgrade your account (12 Euro annual fee) after registration.
As basic registered member you have read only permissions.


 Please Note! 
This is not a VIP membership and does not replace the use of credits !
This only serves to be able to use the forum fully with write permissions as a basic member!

Forum Rules

Our Community Rules.
So that nobody can say, "I didn't know"

Donate us

Help us to keep the community up to date with a small donation

Account Upgrade

Upgrade your account and get full post permissions!

Question Create a channel on the XTREAM UI panel

aumaletv

Registred
Registred
Member
Joined
Jan 4, 2021
Messages
10
Likes
5
Points
14
Location
algeria
Hello
I have a problem with the XTREAM UI Panel when creating the channel and determining which movies it broadcasts, the movie becomes playable for a period of 6 minutes at most, then it returns to 0 and the first minutes remain repeated
Is there a solution to the problem or a way to create a channel, either with a program or panel other than XTREAM UI?
Thank you
 

anrfsolrac

Member
Member
Joined
Sep 26, 2019
Messages
148
Likes
199
Points
54
Location
brazil
same problem here, I m changing server to make sure its server.
 
Last edited by a moderator:

ChickenWarrior

Member
Member
Joined
Sep 23, 2019
Messages
327
Likes
689
Points
104
Location
USA
Hello
I have a problem with the XTREAM UI Panel when creating the channel and determining which movies it broadcasts, the movie becomes playable for a period of 6 minutes at most, then it returns to 0 and the first minutes remain repeated
Is there a solution to the problem or a way to create a channel, either with a program or panel other than XTREAM UI?
Thank you
Your “created channel” hasn’t encoded properly.

Repeat the process or make sure all files are in same format.
 

urgodfather

Chief Moderator
Staff member
Chief Moderator
Moderator
Member
Joined
Sep 22, 2019
Messages
1,735
Likes
4,976
Points
124
Location
neither here, nor there
same problem here, I m changing server to make sure its server.
Avoid quote option when translating so it does not get you into troubles ;)

Your “created channel” hasn’t encoded properly.

Repeat the process or make sure all files are in same format.
Same file format, same transcoding.
 
Place your Business Ad here !

aumaletv

Registred
Registred
Member
Joined
Jan 4, 2021
Messages
10
Likes
5
Points
14
Location
algeria
انها ليست مشكلة مع الخادم. تكمن المشكلة في النسخ المتعدد لدفق ts حتى بدون تحويل الشفرة.
كم عدد حلقات الأفلام / البرامج التلفزيونية التي تحاول وضعها في تلك القناة الواحدة؟
I am trying to broadcast movies in different formats from multiple sources, I mean, they are not consistent. Could this be the reason?
 

anrfsolrac

Member
Member
Joined
Sep 26, 2019
Messages
148
Likes
199
Points
54
Location
brazil
Avoid quote option when translating so it does not get you into troubles ;)


Same file format, same transcoding.
sorry, I always comes to english before post reply, but I think this time I forget, sorry

It's not problem with server. Problem is with multiple copying to ts stream even without transcoding.
How many movies / tv show episodes are you trying to put in that one channel?
in my case I think is server, because, I tried in other lb the same folder works fine, but this always getting error, I already talk to cesar bout it, and just this lb not works fine, works, but need do very hard to finish.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top