https://www.streaming-servers.com/

centos server installation issue

legend

New Member
Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
39
Likes
48
Points
29
Hi All,

I have a centros server (configured as well with firewall). WHMCS is installed on the server but it will not connect to Xtream UI for autobilling as a resseller. I have tried all versions of the autobilling module but none seem to work. But it works with my credentials on another friends vps.

I need help to sort out my server configuration to ensure the autobilling works. Your time will be more than appreciated.

Thanks.
 
Place your Business Ad here !

urgodfather

Administrator
Staff member
Administrator
Chief Moderator
Moderator
Member
Joined
Sep 22, 2019
Messages
1,227
Likes
3,611
Points
124
"Could" be your host. "Could" be you overlook small step. "Could" be API is blocked or removed.
 

legend

New Member
Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
39
Likes
48
Points
29
"Could" be your host. "Could" be you overlook small step. "Could" be API is blocked or removed.
Thanks. Do you mean my server hosting? Could it be that configuration of the server was not done correctly?
My login details works fine with autobilling module on a friends vps.
 
StresserVIP

urgodfather

Administrator
Staff member
Administrator
Chief Moderator
Moderator
Member
Joined
Sep 22, 2019
Messages
1,227
Likes
3,611
Points
124
it's possible. without knowing other details which you probably shouldnt post in public, it's just a guessing game and suggestion of places to look.
 

legend

New Member
Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
39
Likes
48
Points
29
it's possible. without knowing other details which you probably shouldnt post in public, it's just a guessing game and suggestion of places to look.
I need someone who can check through teamviewer maybe. It's been giving headaches to find the problem
 
Place your Business Ad here !
StresserVIP

legend

New Member
Member
Joined
Apr 7, 2020
Messages
39
Likes
48
Points
29
check if the port work fine
Well I open the ports in my firewall. But how do I check it listens.

Could it be because the web server is nginx instead of the apache2 ( mostly used for whmcs servers)?

Thanks
 
Top